2017. június 11., vasárnap

Kívánságsztyor 2.



Első kívánságszatyros bejegyzésemben a lazulós könyvek közül nem tudtam választani, na de azóta már kiszemeltem párat.

 Mandy Baggot: Őrült görög nyár

Hát nem tök jó a borító meg a cím?? Június közepétől kapható, lehet vinni a strandra vagy a nyaralásra. (Tericum kiadó)

Ellennek látszólag bejött az élet: álommunkája van, és a barátja nemrég megkérte a kezét. Csakhogy a mesevilág váratlanul darabokra hullik...

A lány Görögországba, Korfu szigetére utazik, hogy elűzze szívéből a fájdalmat és segítsen a húga esküvője megszervezésében.

Miközben a munkája következményeitől és egykori udvarlójától retteg, Ellen egyre bensőségesebb kapcsolatba kerül a szálloda egyik animátorával, aki olyan titkot őriz, amelyet eddig soha senki előtt nem fedett fel.

Az egyhetes korfui nyaralás annyi meglepetést tartogat, hogy Ellen húga helyett végül más mondja ki a boldogító igent a tenger habjai között felállított emelvényen.


 Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje

Szerintem még egyetlen férj is sok, nemhogy hét :-)

A legendás, de teljes visszavonultságban élő világsztár, Evelyn Hugo évtizedek óta először hajlandó interjút adni. A döntésénél már csak a választása meglepőbb: ragaszkodik egy fiatal, ismeretlen újságírónőhöz, Monique Granthoz.
Szerelmek, végzetek, barátságok és árulások, aztán egy elképesztő csavar - ez a szenvedély és az életbölcsesség letehetetlen regénye
(Lettero kiadó, nemrég még Kulinária névre hallgatott.)



Liz Fenton- Lisa Steinke:  Ha lett egy másik életed

Remélem ez jól lesz előadva,  több film is készült hasonló koncepcióban   de nekem egyáltalán nem jöttek át.

Elcserélnéd az életed máséval? Ne kívánd, mert megkapod!
Casey és Rachel gyerekkoruk óta legjobb barátnők, pedig nagyon különbözően alakult az életük.
Casey munkamániás televíziós. Sikeres pletykaműsorában a legnagyobb sztárokkal beszélget és karrierje egyre magasabbra ível. Esténként viszont üres luxuslakás várja és magánéletét egy remeterák is túl sivárnak tartaná.
Rachel háromgyerekes háziasszony. Idejét kitölti a gyereknevelés és a család egyéb ügyes-bajos dolga. Már nem emlékszik rá, mikor volt utoljára kozmetikusnál, moziban, vagy a férjével kettesben egy étteremben.
A húszéves érettségi találkozón vitatkozni kezdenek, kinek az élete sikerült jobban. A vitát azonban nem ők, hanem egy kéretlen csoda dönti el: másnap reggel egymás testében ébrednek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése