2015. szeptember 10., csütörtök

Még mindig könyvek...

Kész, megadtam magam a könyv dömpingnek .


S.K. Tremayne: Fagyos ikrek
 Sarah egyik lánya meghalt. De vajon biztosan tudhatja e, melyik? A Fagyos ikrek lenyűgöző pszichothriller, fordulatokban bővelkedő cselekménnyel.
Egy évvel azután, hogy az egyik egypetéjű ikerlányuk, Lydia balesetben meghalt, Angus és Sarah Moorcroft a férfi nagyanyjától örökölt kis skót szigetre költözik abban a reményben, hogy sikerült helyrehozni az életüket.
Ám amikor az életben maradt lányuk, Kirstie azt állítja, tévedtek, és ő valójában Lydia, a házaspár világa ismét romokban hever. Ahogy közelít a tél, Angusnak el kell mennie a szigetről dolgozni. Sarah magányos, és Kirstie (vagy Lydia?) egyre zaklatottabban viselkedik. Amikor anya és lánya egy hatalmas viharban a szigeten reked, az asszonyra rátörnek a múlt emlékei. Mi is történt valójában azon a végzetes estén, amikor meghalt az egyik lánya?

Kiadó: Gabo Megjelenés: október 30.


Charles Cumming: Egy idegen országban

Anglia első számú kéme eltűnik.
Egy hét, amely vagy megújítja, vagy megbuktatja a hírszerzést.

Amelia Levene, az MI6 első női igazgatójelöltje hat héttel a beiktatása előtt nyomtalanul eltűnik.
Thomas Kellt, a kegyvesztett volt ügynököt behívják a hidegről, hogy gyorsan és diszkréten kutassa fel Ameliát. A megbízás visszautat kínál Kellnek a titkok világába, az egyetlen életbe, amelyet ismert.
Idegen titkosszolgálatok követik Kellt, amikor elindul Amelia nyomában a veszélyes úton, Franciaországon és Észak-Afrikán át. Ilyen messzire a hazai pályától azonban egészen mások a játékszabályok, a következmények pedig elképzelhetetlenül rosszabbak...

Kiadó: Gabo Megjelenés: október 5.

 Daniela Sacerdotti: Vigyázz rám
 Eilidh Lawson élete válságban van. A többéves sikertelen, meddőség elleni kezelések, egy hűtlen férj és egy nyomasztóan rátelepedő család a tűrőképessége határára sodorja. Összeomlik, és elmenekül az egyetlen helyre, amelyről úgy gondolja, hogy ott vigaszt lelhet - gyermekkora helyszínére, a Felföldre.
Miközben összetört élete darabjait próbálja ismét egymás mellé illeszteni, találkozik gyerekkori barátjával, Jamie McAnenával, aki egyedül neveli a kislányát, Maisie t. Miután Maisie anyja Londonba ment, hogy karriert csináljon, és Jamie édesanyja, Elizabeth jobblétre szenderült, Jamie belenyugodott, hogy kéttagú család lesznek.
De néha nem olyan egyszerű a dolog, mint amilyennek látszik. A sors különös útjai minden vonakodásuk ellenére újra meg újra összehozzák Eilidh-t és Jamie t. Mert amikor minden elveszni látszik, a segítség a legváratlanabb helyekről jöhet.

  Kiadó: Gabo Megjelenés: október 5.



 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése