2014. január 3., péntek

Arató Mónika : Lélekcsemegék


"Ne törődj vele, hogy mit gondol rólad a világ!"

A nem éppen kicsi, lila könyv egy egész évre elegendő jó tanácsok tárháza, pontosan 365+1 lélekcsemege.

Ezek az írások nem idézetek, nem is bölcsességek, inkább rövid iránymutatók , nagyobb lélegzetvételű tanácsok a mindennapokra. Hasznos útmutató a vágyaink, céljaink eléréséhez.

Aki az élet számos területén szeretne változtatni, és ehhez úgy érzi kell némi lelki segítség annak nagyon hasznos lehet ez a kötet. Elég szerteágazó a könyv, mert lelki, testi síkon is foglalkozik a gondokkal. Így ha nem is használjuk, hasznosítjuk minden nap, arra is kiváló, hogy csak a minket foglalkoztató dolgokról olvassunk.
Mit kell tennünk, hogy ne térünk le az általunk kijelölt útról?
Régi berögződések elhagyása.
Testképünk, önmagunk elfogadása.
Ösztönösség, megérzés, ha úgy tetszik a hatodik érzékünkre való hagyatkozás.
Önmagunkkal szembeni elvárások.

Többek között ezeket a témákat is érinti a könyv, én valahogy próbáltam kimazsolázgatni azt ami engem érdekel. Vannak benne olyan spirituális dolgok, amikben nem igazán hiszek, ilyen a bevonzása a jónak, pénznek, gondtalanságnak...a gondolat teremtő ereje és hasonlók.  Biztosan van akinek ez remekül megy, bevallom én türelmetlen típus vagyok, azokkal a dolgokkal kapcsolatban amihez el kell mélyülni, azokhoz meg pláne.
Aki már gyakorlott az ilyen dolgok terén az könnyedén lubickolhat, találhat új tanácsokra  ezekben a témákban is.





A könyvről bővebben itt olvashatsz: http://www.kulturbutik.hu/arato-monika-lelekcsemegek.html?category_id=0&search_string=l%E9lekcsemeg%E9k&search_category_id=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése